Feedback

We hebben deze website met de grootste zorg ontwikkeld. Ondanks al onze inspanningen zullen er ongetwijfeld nog wel wat onduidelijkheden zijn, dingen die fout zijn, en zaken die anders en beter kunnen. Wil je ons helpen? Geef deze dan door! Dat kan via leerscratch@gmail.com. We hebben ook een Facebook pagina waar we nieuws aankondigen en een Facebook groep waar we gebruikers van deze website samenbrengen. Neem zeker eens een kijkje.

De cursus is gebaseerd op Scratch 3.0, de modernere versie van Scratch die vanaf begin 2019 de huidige versie van Scratch zal vervangen en die ook op tablets werkt. Scratch 3.0 is nog volop in ontwikkeling en sommige features ontbreken nog (zoals bijvoorbeeld studio’s). Om deze website wat meer toekomstbestendig te maken, kozen we ervoor om al met Scratch 3.0 te werken. Het is geen probleem om Scratch 3.0 nu al te gebruiken.

Wat ontbreekt er nog? Hoofdstuk 6 (over strings en lijsten) is nog in voorbereiding. Ook de inwerking van de principes van computationeel denken willen we nog verder verfijnen.